Vård

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta din lokala bamix®-distributör. De kommer att ta hand om din förfrågan och kunna ge dig information om bamix® och var du kan få reservdelar, tillbehör, byte eller reparationer: bamix®-distributörer världen över


Hur kan jag avlägsna missfärgningar orsakade av livsmedel från plastdelarna?

Beroende på maten som orsakade sådan missfärgning kan det göras med citronsaft eller vegetabilisk olja (några droppar på en trasa) eller genom att suga i diskmedel. Det är viktigt att städa alla delar efter användning.


Hur rengör du bamix® korrekt?

Strait efter användning:

  1. Fördunka i en behållare med rent vatten och slå på den andra positionen. Ta bort eventuella rester och torka med en köksduk. Se till att strömbrytaren inte kommer i kontakt med vatten.
  2. Håll under en vattenkran och rengör med rinnande vatten. Ta bort rester med en köksduk och torka.
  3. För bättre resultat, använd hett vatten.

Hur lagrar du bamix® korrekt?

Beroende på maten som orsakade sådan missfärgning kan det göras med citronsaft eller vegetabilisk olja (några droppar på en trasa) eller genom att suga i diskmedel. Det är viktigt att städa alla delar efter användning.


Hur man undviker repor i köksredskapet?

Se till att knivarna är ordentligt fastsatta. Om inte, kunde de nå högre än skärskyddet och så skrapa botten av potten. Undvik att trycka ner och / eller flytta bamix® på botten eller väggarna på köksredskapet. Känslig beläggning kan så lätt skadas.


I vilken sorts behållare borde bamix® användas?

Bamix® kan användas i någon form av köksredskap. Se bara till att bamix® passar in till botten och att knivarna är ordentligt fastsatta. Om du använder Whisk eller Beater, välj långa smala behållare.


Vad ska man göra om drivaxeln inte längre roterar?

När du inte har använt din apparat under en längre tid kan drivaxeln sitta fast på grund av de små livsmedelsrester som har härdat och nu gummerar upp det nedre axellagret. Placera den operativa delen av apparaten i 5 till 10 minuter i en kanna med varmt vatten och sätt sedan på det. I allmänhet kommer apparaten att fungera igen; Om inte, försök bara att frigöra axeln försiktigt med tänger.


Vilka delar är diskmaskin säkert?

Bägarna, väggfästet, stativet, skålen och skivan på SliceSy.
Obs! Alla delar av bamix® är konstruerade för att garantera en enkel rengöring.

keyboard_arrow_up
Loading...